Het Wendelgoor, 7604 PJ Almelo

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Op bedrijventerrein Bedrijvenpark Twente bieden wij op een unieke zichtlocatie dit perceel bouwgrond aan voor de verkoop. Bedrijvenpark Twente is nabij het centrum gelegen. Het terrein is ruim opgezet en is door de A35 en de N36 zeer goed ontsloten. Op het perceel van in totaal 8.040 m² is ook detailhandel mogelijk.

De koopprijs van de bouwgrond bedraagt EUR 79,- per m² V.O.N. exclusief BTW.

Locatie:
Het object is gelegen op Bedrijvenpark Twente te Almelo. Op het bedrijventerrein zijn moderne ondernemingen gehuisvest in de distributie, industrie en dienstevrlening. Het terrein is ruim opgezet en goed bereikbaar via de ringweg. Bedrijvenpark Twente is via de A35 en de N36 goed ontsloten.

Bereikbaarheid:
Algemeen
Het object is uitstekend te bereiken middels de provinciale weg N36, die zorgt voor een rechtstreekse verbinden tussen het Bedrijvenpark Twente en de rijksweg A35. Het bedrijvenpark is tevens te bereiken via water en spoor. Er is een openbare laad- en los wal en een eigen spoorverbinding.

Oppervlakte:
Momenteel is circa 8.040 m² beschikbaar.

Koopprijs:
De koopprijs bedraagt EUR 79,- per m² V.O.N. exclusief BTW.

Bestemming:
De bedrijfskavel valt onder bestemmingsplan ‘Bedrijvenpark Twente Wendelgoor’ met als basisbestemming ‘bedrijf’. De functie aanduiding van de locatie betreft gemengde bedrijven tot en met categorie 3.1. Tevens zijn detailhandelsbedrijven en zelfstandige kantoren tot een maximale oppervlakte van 1.500 m² toegestaan. Er geldt een bebouwingspercentage van 75% en een maximale goothoogte van 8 – 12 meter. Voor verdere vragen adviseren wij u contact op te nemen met Gemeente Almelo.

Aanvaarding:
In overleg.

Voorbehoud:
Definitieve goedkeuring eigenaresse.

By |2018-11-05T15:54:12+00:00september 11th, 2018|Reacties uitgeschakeld voor Het Wendelgoor, 7604 PJ Almelo