€ 212.500,00

v.o.n.Omschrijving

Op het bedrijventerrein ‘Het Wendelgoor’, centraal gelegen tussen Almelo, Wierden en Vriezenveen, worden een 4-tal multifunctionele bedrijfsunits ontwikkeld welke deel uitmaken van een bedrijfsverzamelgebouw. De bedrijfsunits worden te koop aangeboden en zijn ideaal voor het midden- en kleinbedrijf of voor particulieren. De bedrijfsunits hebben een moderne en eigentijdse uitstraling. Indien beleggers een bedrijfsunit kopen ten behoeve van de verhuur kan een mooi rendement worden behaald. Hierover informeren wij u graag in een persoonlijk gesprek.
Het gebouw zal bestaan uit 14 bedrijfsunits, in oppervlakte variërend van circa 40 m² tot circa 90 m².
Indeling, oppervlakte en prijzen
Het bedrijfsverzamelgebouw is gerealiseerd in een gesloten vorm, waarbij de units zijdelings en deels met de achterzijde aan elkaar zijn gebouwd. De units zijn circa 7,20 meter hoog, en zijn voorzien van een eigen entree, handbediende overheaddeur (elektrisch bedienbaar optioneel), meterkast, afgedopte toiletafvoer en een betonvloer met een draagvermogen van 1.500 kg/m². Optioneel kan een verdiepingsvloer aangebracht worden en een kantoorruimte aan de voorzijde.

Het gebouw bestaat uit 4 bedrijfsunits, in oppervlakte variërend van ca. 242 m² tot ca. 319 m².

Unit Oppervlakte Prijs V.O.N Status

1 ca. 242 m² € 212.500,- Beschikbaar
2 ca. 242 m² € 212.500,- Beschikbaar
3 ca. 315 m² € 242.500,- Beschikbaar
4 ca. 319 m² € 247.500,- Beschikbaar

De volgende posten zijn in de koopprijs V.O.N. opgenomen:
– Grondkosten
– Notariskosten overdracht
– Kadastrale inschrijvings- en inmeetkosten
– Honorarium architect
– Honorarium constructeur
– Sonderingskosten
– Bouwkosten unit
– CAR verzekering tot de oplevering
– 2 of 3 parkeerplaatsen (afhankelijk per unit).

De volgende kosten zijn niet meegenomen in de koopsom:
– Aansluitkosten water
– Aansluitkosten elektra
– Leiding ten behoeve van telecommunicatieaansluiting in meterkast
– Kosten hypotheekakte en taxatiekosten.
– BTW
– Eventueel meer- en minderwerk

Locatie
De bedrijfsunits zijn zeer centraal gelegen parallel aan de N36. Het bedrijvenpark ‘Wendelgoor’ heeft een verscheidenheid aan bedrijven die hier reeds gevestigd zijn. Onder andere het alom bekende Teunissen & Becking, Hoogveld Sonderingen en Volvo deal Harry Arendsen. Het bedrijvenpark Wendelgoor is naast het Bedrijvenpark Twente gelegen. Het Bedrijvenpark Twente is het grootste industrieterrein van Almelo.

Bereikbaarheid
De bedrijfsunits zijn centraal op het bedrijvenpark gelegen. Via Bedrijvenpark Twente kan de N36 bereikt worden, deze sluit direct aan op de afslag van de A35 te Wierden en zorgt voor een snelle uitvalbasis voor alle delen van het land. Door de ontsluiting van het bedrijventerrein zijn de units over de weg goed te bereiken.

Bestemmingsplan
De units zijn gelegen binnen het bestemmingsplan ‘Bedrijvenpark Twente/Wendelgoor’. De bestemming is ‘Bedrijf – 3.1’ met de functieaanduiding ‘gemengd’. Door de ruime bestemming en de functieaanduiding ‘gemengd’ is het ook mogelijk om hier detailhandel of een zelfstandige kantoorruimte te bedrijven. De bedrijfsruimtes hebben zeer brede gebruiksmogelijkheden voor diverse bedrijven.

Parkeergelegenheid
Parkeren kan op het mandelige gedeelde buitenterrein voor de bedrijfsunits. Elke unit heeft 2 of 3 parkeerplaatsen toegewezen.

Zekerheidsstelling koop
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Aanvaarding
In overleg.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met
info@voskampvastgoed.nl

Tel.: 0546 – 828488